Müzikli Mim

Ebru i.S. beni çok keyifli bir başlıkta mimlemiş :



Sesinizin çok güzel olduğunu farzedin ve ideal sahne performansınızı tarif edin.(Hangi şarkıyı söylerdiniz,nasıl giyinirdiniz,size kimler ya da hangi aksesuarlar eşlik ederdi?)

Tartışmasız Elvis Presley'in yorumuyla deyim yerindeyse ilahlaştığı "My Way" şarkısını söylemek isterdim. Ama Elvis'in meşhur şaşalı  kostümleriyle değil. Pantolon,beyaz gömlek kravat ve pantolon askısı kombinasyonundan oluşan klasik bir tarz ile. Bana senfonik bir orkestrayla birlikte bayan a capella sanatçılarının eşlik etmesini isterdim.


Özel bir gününüzde bir koro ya da özel bir kişi sizin için sürpriz bir parça hazırlamış. Parçanın özelliği sizi tarif etmesi. Hangi parça olurdu bu?


Birden çok parça olabilir ama ilk aklıma gelen tüm sözleriyle benim yaşama sevincimin nedenlerini kısmen de olsa anlatan Louis Armstrong'tan dinlediğim "What a wonderful world" şarkısı olurdu.

İçinizde kalmış, söylenmemiş bir takım şeyler var.Uygun şartların biraraya geldiğini hayal edin. O kişiye(yarım kalmış bir aşk, kırgın olduğunuz bir dost vs.) duygularınızı anlatabileceğiniz bir fırsatınız var. Ona hangi şarkıyla duygularınızı anlatırdınız?

Yine aklıma ilk gelen ve benim için anısı olan bir şarkıyı söyleyebilirim "Nev - Mühürlü Kaderim"

Sizi şu an okuyanlara göndermek istediğiniz parça?

Ee madem ki "My Way" dedik. Elvis'ten dinleyelim o zaman.



2 yorum:

  1. yihhhii mimlenmişim! hemen başladım cevaplarımı düşünmeye.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel...
    my way'in etkisinde yazıyorum şu an bir de,pek duygulandım..
    bu parçayı a capella eşliğinde dinlediğimi hayal ettim de oldukça farklı bir yorum olurdu ve tadına doyulmazdı sanırım.iyi bir fikirmiş.
    what a wonderful world de hayata bakışını yansıtan bir parçaysa çok anlamlı gerçekten.
    çok teşekkür ederim yanıtladığın ve eğlendiğin için:)

    YanıtlaSil